17-04-2021 Data publikacji, 17-04-2021 , Aleksander Kloc Autor, Aleksander Kloc , 391 Ilość wyświetleń, 391
Od poniedziałku (19.04) będzie czynne boisko Orlik w Pszowie przy ul. Kraszewskiego. Na obiekcie obowiązuje limit miejsc - do 25 osób.
Zasady sanitarne obowiązujące na Orliku:
zachowanie dystansu społecznego,
obowiązek zasłaniania twarzy (w momencie dotarcia na dany obiekt sportowy, natomiast przebywając na np. boisku nie ma obowiązku zakrywania twarzy),
weryfikacja uczestników (zgłoszenie do zarządcy osób wchodzących na obiekt),
nie korzystanie z szatni i węzła sanitarnego (poza WC),
dezynfekcja urządzeń po każdym użyciu i każdej grupie,
obowiązkowa dezynfekcja rąk dla wchodzących i opuszczających obiekt,
korzystanie z osobistego sprzętu treningowego lub dezynfekcja po każdym użyciu.
Godziny otwarcia boiska
Poniedziałek - Czwartek 16.00-21.00
Sobota 10.00-15.00
Niedziela 14.00-19.00
Rezerwacje pod numerem telefonu:
www.orlik.pszow.pl
Przejdź do - aktualność Poprzednia
Przejdź do - aktualność Następna
Pobierz artykuł w formie pliku Pdf Drukuj treść tego artykułu
Powrót do poprzedniej strony
Kontakt na stronie Kontakt
SRK: Gasimy hałdę 06-05-2024 Data publikacji, 06-05-2024 , Hanna Blokesz-Bacza Autor, Hanna Blokesz-Bacza , 13 Ilość wyświetleń, 13
Dobiegają już końca, zlecone przez Spółkę Restrukturyzacji Kopalń S.A., prace hamujące rozprzestrzenianie się zjawisk pożarowych na części hałdy „Wrzosy I” w Pszowie. Docelowo, po likwidacji zapożarownia, SRK przeprowadzi kompleksową re
kliknij, aby przejść do dalszej części informacji
1 Wybierz element 1
2 Wybierz element 2
3 Wybierz element 3
4 Wybierz element 4
5 Wybierz element 5
SRK: Gasimy hałdę 06-05-2024 Data publikacji, 06-05-2024 , Hanna Blokesz-Bacza Autor, Hanna Blokesz-Bacza , 13 Ilość wyświetleń, 13
Dobiegają już końca, zlecone przez Spółkę Restrukturyzacji Kopalń S.A., prace hamujące rozprzestrzenianie się zjawisk pożarowych na części hałdy „Wrzosy I” w Pszowie. Docelowo, po likwidacji zapożarownia, SRK przeprowadzi kompleksową re
kliknij, aby przejść do dalszej części informacji